Algemeen28.01.2011

citizenM voor het tweede achtereenvolgende jaar meest trendy hotel ter wereld!


citizenM Amsterdam City.jpg
citizenM Amsterdam City.jpg

TripAdvisor onderscheidt tophotels met Travelers’ Choice Awards 2011. Het Nederlandse hotel citizenM Amsterdam City is voor het tweede achtereenvolgende jaar door reizigers over de hele wereld uitgeroepen tot het meest trendy hotel ter wereld. TripAdvisor, ’s werelds grootste online community van reizigers, maakte deze week de winnaars van de Travelers’ Choice Awards 2011 bekend. Anders dan andere prijzen in de hospitality-industrie zijn deze awards gebaseerd op miljoenen persoonlijke en objectieve meningen en recensies van reizigers vanuit de hele wereld. De Travelers’ Choice Awards, die dit jaar voor de 9de keer worden uitgereikt, zijn de meest belangrijke en grootste in de hospitality- industrie. 
 

Sinds de lancering van het eerste citizenM hotel in de zomer van 2008 op Schiphol en het tweede hotel in de lente van 2009, is citizenM uitgegroeid tot een uniek ‘affordable luxury’ brand dat aan de verwachtingen doet van alle ‘mobile citizen’s of the world’, waar het hotel naar vernoemd is. Op 9 september 2010, opende de award-winnende hotelketen de deuren van haar eerste vestiging buiten Amsterdam in het hart van het centrum van Glasgow. Een maand na de opening was citizenM Glasgow al het nr.1 hotel van de stad Glasgow op TripAdvisor.
 
citizenM Glasgow is een belangrijke eerste stap richting de internationale uitrol van citizenM naar wereldwijde toplocaties. In Londen en New York opent citizenM de komende jaren ruim 1100 kamers. Voor Londen zijn de twee nieuwe locaties bevestigd; één op de South Bank, om de hoek van het Tate Modern Museum, en de tweede op Tower Hill. In New York zijn twee locaties op de hoek van 50th en Broadway op Times Square en in het hippe Bowery in de Lower East Side bevestigd. Daarnaast focust citizenM op China en Hong Kong en is de innovatieve hotelketen op zoek naar locaties in Parijs, Milaan en Zürich.
 
 “We are thrilled with this amazing award for the second year in a row and thank all the mobile citizens who shared their experiences about citizenM on TripAdvisor.” Aldus Robin Chadha, CMO citizenM hotels.

Avatar foto
Adriaan de Visser

Adriaan is Channel Insights & Category Manager bij Bacardi Nederland, en heeft al veel van de wereld gezien in Europa en de Verenigde Staten. Next destination: rondreizen in Azië.