Algemeen14.12.2012

Wie is de Mol reizen georganiseerd door Sawadee Reizen


Schermafbeelding 2012-12-14 om 11.24.24.png
Schermafbeelding 2012-12-14 om 11.24.24.png

In het begin van het nieuwe jaar begint een nieuw seizoen van Wie is de Mol. Op 3 januari 2013 start namelijk het 13e seizoen van het populaire programma. Ieder jaar is het voor de deelnemers een verrassing waar zij naartoe gaan, en dit jaar is het Zuid-Afrika geworden. Zuid-Afrika heeft wat exposure op tv aardig wat aandacht te pakken, eerder was een deel van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden ook al in Zuid-Afrika.

Maar ook dus Wie is de Mol in dit seizoen. Uiteraard zie je je bekende plekken zoals het Krugerpark en de Drakensbergen voorbij komen. Dus ben je niet zo’n fan van het spel, maar wel van Zuid-Afrika dan is het toch de moeite waard om te kijken. En ben je fan geworden van het land en de plekken die te zien zijn tijdens de uitzendingen van Wie is de Mol, dan kan je nu ook een Wie is de Mol reis boeken.

Reisorganisatie Sawadee Reizen biedt vanaf 1 januari namelijk Wie is de Mol-reizen aan. Niet alleen naar Zuid-Afrika, maar ook naar landen waar het programma eerder al was: Jordaniƫ, Thailand, Mexico, Spanje, IJsland, Indonesiƫ en Zuid-Afrika. Je voert tijdens je reis ook nog Wie is de Mol-pdrachten uit. Meer weten? Check Sawadee.nl.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.