Algemeen14.03.2013

GetGoing: korting op je vakantie als je zelf de eindbestemming niet bepaalt


Schermafbeelding 2013-03-13 om 15.06.27.png
Schermafbeelding 2013-03-13 om 15.06.27.png

De een zal het spannend vinden, en de ander zal het helemaal niks vinden. Niet zelf bepalen waar je op vakantie gaat. Maar als je daar eens aan toevoegt, dat je zonder zelf te kiezen een hele hoop geld kunt besparen, zou je dan nog steeds per se zelf willen beslissen? Of is een aantrekkelijke korting iets waarmee jij over te halen bent?

De website GetGoing is zo’n site, waar je korting kunt krijgen op een vakantie, maar dan heb je niet zelf de eindbestemming gekozen. Korting die kan oplopen tot zo’n 40 procent. Zeker het overwegen waard dus.

Schermafbeelding 2013-03-13 om 15.10.54

Wordt het een strandvakantie naar Miami Beach, Florida?

Schermafbeelding 2013-03-13 om 15.11.02

Of wordt het stedentrippen in Shanghai?

Het is niet zo dat je helemaal geen inbreng hebt in de vakantie. Je kunt wel aangeven of je bijvoorbeeld naar Europa of Azië wilt, en of je liever voor een actieve, strand- of familievakantie wil gaan. Er wordt vervolgens een selectie gemaakt van 10 vakanties die aansluiten bij jouw ‘wensen’. Je mag dan uit deze top 10 jouw twee favoriete vakanties kiezen. Maar… welke het wordt, is niet aan jou. Dat kiest GetGoing voor jou. Met voor jou als voordeel dat GetGoing je een hoop geld bespaart.

Inloggen kan met Facebook of via e-mail. Je krijgt dan een invite toegestuurd.

Wij zijn benieuwd, zou jij het aandurven?!  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.