Algemeen16.04.2013

Nieuw: website Huza.nl doorzoekt alle websites met vakantiehuisjes


Schermafbeelding 2013-04-12 om 16.09.44.png
Schermafbeelding 2013-04-12 om 16.09.44.png
Een vakantie is goed om lekker te ontspannen, maar de zoektocht naar een vakantie-accomodatie kan een vervelende klus zijn. Online zijn zo veel aanbieders te vinden, van hotels, appartementen en vakantiehuisjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om de zoektocht wat makkelijker en sneller te maken is er nu Huza.nl: de vergelijkingssite voor vakantiehuisjes.

Op Huza.nl kun je huisjes filteren in kleine, toeristische gebieden. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiewoning, en wil je lekker in eigen land blijven zoals op de Veluwe, dan kan je vakantiehuisjes in deze regio bekijken. 

In totaal doorzoekt de website ruimt 40.000 vakantiehuisjes. Ook kun je zoeken op maximale afstand die je wilt rijden, handig als je kleine kinderen hebt, en niet langer dan een paar uur in de auto wilt zitten. 

Schermafbeelding 2013-04-12 om 16.16.24

De 40.000 vakantiewoningen die getoond worden zijn uitsluitend vakantiewoningen van deelnemers die bij de SGR zijn aangesloten. Hiermee weten bezoekers van de website zeker dat hun aanbetaling gedekt wordt door dit garantiefonds.

De website ziet er goed uit, en werkt ook prima. Alleen het laden van afbeeldingen duurt soms wat lang. En plaatjes kijken is toch het eerste wat we doen 🙂 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.