Algemeen10.06.2013

Nieuw: De eerste Franse Restaurant Week van 1-14 juli 2013


frans_eten.jpg
frans_eten.jpg

Een Restaurantweek mag je het eigenlijk niet noemen, want het duurt 14 dagen, maar voor het eerst zal de Franse Restaurantweek plaatsvinden. Een super goed initiatief, want de Franse keuken staat bekend als een van de lekkerste keukens ter wereld. En zeg nou zelf, het lekkere Bourgondische Franse genieten met lekker eten én lekker drinken, wie wil dat nou niet?

De Franse Restaurant Week wordt georganiseerd door Diningcity.com, dé online restaurantgids. De week vindt plaats van 1 tot en met 14 juli. Dan kan je in Franse toprestaurants in Nederland genieten van een een culinair 3-gangen diner inclusief aperitief voor maar 30 euro.

Deelnemende restaurants
Nog lang niet alle Franse restaurants zijn al bekend. Via de website franserestaurantweek.nl kun je de deelnemende restaurants bekijken. Een paar restaurants zijn al wel bekend gemaakt: zoals bijvoorbeeld Antoine in Amsterdam, Jean Marie in Gouda en Bistro Napoleon in Warmond.

Reserveren voor de Franse Restaurant Week kan vanaf woensdag 18 juni, om 10.00 via de website franserestaurantweek.nl

Overigens kan je je op de website aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee je al op 12 juni om 10.00 uur kan reserveren. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.