Algemeen10.06.2013

Fotowedstrijd om jubileum van zoom.nl te vieren


Fotoplatform zoom.nl bestaat 10 jaar en vier dat een zelf bedachte wedstrijd. Met deze wedstrijd gaan ze opzoek naar de foto van het jaar. Iedereen kan tot 20 oktober meedoen aan de wedstrijd via www.defotovanhetjaar.nl. Er zijn 10 categorieen en dat zorgt ervoor dat het de grootste fotowedstrijd van Nederland is. In totaal wordt er aan bijna €20.000 aan prijzen weggegeven. De categorieen worden onderverdeeld in; architectuur, concert, dieren, fashion, landschap, macro, natuur, portret sport en straatfotografie.

Honderdduizenden Nederlandse vrijetijdsfotografen zetten via zoom.nl hun eerste stappen op digitaal fotografiegebied. Door een redactie en door elkaar komen ze in een rap tempo hogerop. Met de foto van het jaar wedstrijd wil zoom.nl deze hoogstaande kwaliteit van veel enthousiaste fotografen tonen

De wedstrijd wordt aangekondigd in het extra dikke jubileumnummer van zoom.nl. Hierbij krijg je ook een speciale dvd met een fotocursus. Vanaf vrijdag 7 juni ligt deze in de winkels. Zoom.nl verwacht grote aantallen deelnemers. Door de grote van het fotomagazine en de Europese bekendheid is het bereik enorm.

Het leuke aan het zoommagazine is dat alle edities al jarenlang gevuld worden met foto’s van lezers uit de fotocommunity. Zo groeide Zoom.nl uit tot het grootste platform op het gebied van de vrijetijdsfotografie in Nederland, met een unieke wisselwerking tussen de online fotocommunity het magazine, fotocursussen op dvd, een exclusief workshopprogramma en vele evenementen.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.