Algemeen17.07.2013

Retweet en maak kans op: Trend Micro Mobile Security, beveiliging van mobiele devices op vakantie


computer_beach.png
computer_beach.png

Tegenwoordig gaat de tablet standaard mee in de koffer als we op vakantie gaan. We kunnen ook op vakantie niet meer zonder. En nemen we de tablet mee op vakantie, dan zoeken we natuurlijk ook een vakantielocatie uit op basis van WiFi. Logisch, want wat heeft het voor zin om je tablet mee te nemen op vakantie, als je niet lekker kan internetten. Om de internetkosten in het buitenland laag te houden, zoeken we dus vaak naar gratis WiFi.

Wat we ons vaak niet realiseren, is dat je met een verbinding met een draadloos netwerk ook misschien wel persoonlijke gegevens blootstelt. En dat is vaak niet de bedoeling, persoonlijke gegevens wil je beschermen.

Veiligheid van die gegevens kan worden gewaarborgd, bijvoorbeeld met Mobile Security 8.0 van Trend Micro, marktleider op gebied van virusbescherming en beveiliging van internet-content. Mobile Security is een app die je mobiele devices beveiligt en de apps en url’s die jij gebruikt en bezoekt zorgvuldig scant. Waarmee je je dus geen zorgen hoeft te maken op vakantie, en lekker veilig en onbezorgd kan internetten vanaf je vakantiebestemming.

In samenwerking met Trend Micro mogen we nu vijf licenties weggeven van Mobile Security. Ideaal voor iedereen die op vakantie gaat, en een tablet meeneemt. 

Meedoen aan deze actie en kans maken op een van die licenties is heel eenvoudig: volg ons op Twitter @Travelvalley, en retweet dit bericht. De actie loopt tot vrijdagmiddag 16.00 uur. 

Wil je meer weten over beveiliging van mobiele devices? Lees dan ook eens het blog van Trend Micro, met een hoop tips.

mobile_security 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.