`

Algemeen12.08.2013

Sol Wave House Hotel op Mallorca, het eerste Twitter hotel ter wereld


sol_wave_house.jpg
sol_wave_house.jpg

Het Sol Wave House Hotel is nog een redelijk nieuw hotel, vorig jaar geopend op het Spaanse eiland Mallorca. Om je te kunnen onderscheiden van alle andere hotels op het eiland, moet je wel iets ludieks bedenken, bedacht Sol Wave House. En dat is de Twitter geworden. Het hotel richt zich normaal gesproken op feesten en een jong publiek, en bedacht dat de titel ’s werelds eerste Twitterhotel daar wel leuk bij zou passen. Het hotel zet dus volledig in op Twitter. Je zou het Sol Wave House Hotel dan ook kunnen zien als het ‘eerste Twitterhotel ter wereld’.

De aankleding van de kamers is in ieder geval volledig in de Twitter-stijl, met het Twitter-blauw en wit. Er zijn speciale themakers ingericht #TwitterPartySuites, en er zouden ook speciale Twitter-feestjes worden georganiseerd. Dat zal een dolle boel worden, als iedereen non-stop aan het Twitteren is 🙂 Vanaf het inchecken aan de balie krijg je via Wi-Fi toegang tot een exclusieve applicatie. Met deze applicatie kunnen gasten onderling berichtjes sturen via Twitter met hashtag #SocialWave, maar ook zien wie er op dat moment online is.

twitterkamer

Bestel je in het Sol Wave House Hotel een mojito (cocktail), dan is die natuurlijk ook blauw. En roomservice bestel je ook via Twitter, net als het aanvullen van je minibar #FillMyFridge.

fillmyfridge

Maar dan dus de vraag, zitten we hier wel op te wachten? Heel vaak is de discussie gaande, over wat iedereen denkt van social media en vakantie. We delen al zoveel, zouden we niet tijdens vakanties even een cool down moeten doen? Even afkicken en juist social media voor een week of twee vergeten? Wat vind jij? Let uw know!  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.