Algemeen27.04.2010

Achtste editie Vakantiedoeboek Hans Ubbink


hu.man holidays.jpg
hu.man holidays.jpg

De achste editie van Hans Ubbinks Vakantiedoeboek, Hu.man Holidays VakantieDoeboek, is uit! Aan de succesvolle boekenreeks van de ontwerper is nu een achtste exemplaar toegevoegd. Deze editie is zonder plekken die je gezien moet hebben of stylish verantwoorde reisgarderobes. Nee, deze zomer ligt de focus op ouderwetse en nieuwerwetse spelletjes.

Het boek staat vol met puzzels, fotoverslagen, verhalen en recepten uit de vakantiemoestuin. Zoals elk jaar hebben ook aan deze editie bekende Nederlanders meegewerkt. Sacha de Boer, Mirella van Markus, Merel Roze, Jeroen Siebelink en Robert Vuijsje vertellen over hun favoriete vakantieplekken, vrijetijds-ervaringen en andere onvergetelijke momenten. Ook familie Chabot heeft aan deze editie meegewerkt.

Het Hu.man Holidays Vakantiedoeboek # 8 zal binnenkort verkrijgbaar zijn via de website Humanholidays en vanaf mei 2010 ook bij de boekhandel. Voor slechts 18,95 euro.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.