Dagje Weg16.10.2013

Rondkijken in de Efteling in 360-graden


efteling.png
efteling.png

De Efteling is weer zojuist uitgekozen tot het beste pretpark van Nederland. Bezoekers van Zoover hebben daarvoor gekozen. Vorig jaar was dat volgens de bezoekers van de beoordelingswebsite ook al zo. Geen verrassende keuze, want voor vele Nederlanders (maar ook bezoekers van daarbuiten) is attractiepark de Efteling een van de leukste dagjes weg. En dat voor jong én oud. Wie geen genoeg kan krijgen van de Efteling, en er wat vaker per jaar wil rondlopen, kan nu online genieten. Je kunt het park namelijk virtueel bekijken, in 360 graden.

Toeristisch platform Hollandtoer maakte een virtuele attractietoer van de Efteling. Je kunt een rondje Sprookjesbos maken, of vanuit de Pagode genieten van het uitzicht over het hele park. 

uitzicht-pagode 
Het uitzicht op de Efteling vanuit de Pagode 

Maar zoals je in de Efteling kunt rondlopen, kan dat ook in andere attractieparken in Nederland, zoals Burgers’ Zoo, Madame Tussauds en Safaripark Beekse Bergen. En zo kun je dus ook de Nachtwacht bekijken, die hangt in het Rijksmuseum in Amsterdam. Gewoon vanuit je stoel. Heel leuk natuurlijk, maar er gaat niets boven de échte uitjes. Daarvoor moet je toch echt je luie stoel uit! 

nachtwacht 
De nachtwacht in het Rijksmuseum 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.