Dagje Weg04.07.2016

Het beste terras van Nederland vind je in Roosendaal


Voor een drankje op het beste terras van Nederland moet je naar het zonnige zuiden. Naar Roosendaal in Noord-Brabant om precies te zijn. Het Hooihuis heeft namelijk dit jaar het beste terras van 2016. De prijs wordt uitgereikt door Misset Horeca. Op plaats 2 staat De Werf in Veere (Zeeland) en op plaats 3 staat Bie de Tantes in Eys (Limburg).

Het Hooihuis

Je vindt Het Hooihuis niet in het centrum van Roosendaal, maar aan de rand van de stad (het is vlakbij outlet shoppingcentrum Rosada). Het terras is eigenlijk een hele grote tuin waar je heelijk kunt zitten, waar kinderen kunnen spelen en waar je je thuis voelt. Het eten is heerlijk, de bediening is top. Maar dat kan natuurlijk niet anders, je bent hier in het gastvrije Brabant 😉

Roosendaal is ook de ‘stad’ waar ik geboren ben en waar ons kantoor staat en dan ben je toch een beetje trots dat zo’n fijne plek als Het Hooihuis deze prijs wint. Opvallend is wel dat in de top 10 vooral Limburg goed vertegenwoordigd is.

Terras Top 10 van 2016

  1. Het Hooihuis – Roosendaal – Noord-Brabant
  2. De Werf – Veere – Zeeland
  3. Bie de Tantes – Eys – Limburg
  4. Alt Arc – Arcen – Limburg
  5. Slavante – Maastricht – Limburg
  6. Gina – Leidschendam – Zuid-Holland
  7. Oranjeplaat – Arnemuiden – Zeeland
  8. ’t Gerecht – Heerenveen – Friesland
  9. Fortezza – Hellevoetsluis – Zuid-Holland
  10. Eemlust – Baarn – Utrecht
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.