Winter28.09.2011

Goedkoop met Transavia naar opening wintersportseizoen Ischgl


travelvalley_ischgl_pistemap.jpg
travelvalley_ischgl_pistemap.jpg

Nu de ‘zomer’ in Nederland nog in volle gang is, denken we vast nog niet aan de wintersport. Om ons wél alvast aan de wintersport te laten denken, komt Transavia met een uitstekend voorstel. Zij openene het wintersportseizoen met een unieke short skibreak naar Innsbruck. In het weekend van 25 tot 27 november biedt transavia.com met deze weekendvlucht skiliefhebbers een bijzondere wintersportervaring voor maar € 99.

In dat weekend is het mogelijk om het kick-off evenement van het wintersportseizoen in Ischgl mee te beleven. Op het podium in de bergtoppen van Tirol speelt dan onder andere de Zweedse band Roxette. De skipas geeft gratis toegang tot het concert. Een bezoek aan de gletsjers in Hintertux of Solden maakt het skiweekend compleet.
 
Het speciale transavia.com vliegtuig vertrekt op vrijdagochtend 25 november om 07.00 uur vanaf Amsterdam Schiphol naar Innsbruck en keert zondagavond 27 november om 18.30 uur met de feestgangers en wintersportfans weer terug naar Schiphol. Kijk voor het boeken van het ticket op www.transavia.com. Voor meer informatie over het openingsconcert ter ere van het komende wintersportseizoen, ga naar www.ischgl.com.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.