Winter16.11.2011

Dutch Week in 2012 ook in Kirchberg!


dutch_week_kirchberg.jpg
dutch_week_kirchberg.jpg

Ieder jaar wordt in Val Thorens de Dutch Week gehouden. Je weet wel, die week waarin ValTho overspoeld wordt met Nederlanders en het dak eraf gaat. Dat kan dus op meer plaatsen moet de organisator van dit fenomeen gedacht hebben. En jawel, Dutch Week Kirchberg is geboren! En wel in de week van 17 tot en met 24 maart, zo lazen wij op de website van ons favoriete magazine Verse Sneeuw.

Skigebied Kirchberg
In Kirchberg kun je je uitstekend vermaken, met 160 kilometer piste. Kirchberg is onderdeel van het skigebied Kitzbühler Alpen, en is ook nog eens een prachtig pittoresk dorpje. Voor zowel skiën, snowboarden als après-ski is het top.

Place to be voor de après ski
Der Tiroler, London Pub en natuurlijk de Eisbar. In Kirchberg kun je je compleet uitleven. Uiteraard begint dat op z’n Oostenrijks ‘al lekker vroeg’. Tijdens de Dutch Week zal dat niet anders zijn. Ook het bier en de wijn is net als tijdens de Dutch Week in ValTho lekker goedkoop. Dus waar wacht je nog op??! Boeken maar!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.