Winter09.02.2012

[Infographic] prijsvergelijking wintersport in Europa


Schermafbeelding 2012-02-08 om 17.04.28.png
Schermafbeelding 2012-02-08 om 17.04.28.png

Ben je nog op zoek naar een last-minute bestemming voor je wintersport, dan kan de volgende infographic van Expedia met daarin de populairste en voordeligste skibestemmingen je wellicht helpen een keuze te maken.

Duurste bestemmingen
Ga je voor luxe? De top vijf duurste bestemmingen bestaat uit Saas Fee (Zwitserland), Sierra Nevada (Spanje), Livigno (Italië) en Mayrhofen (Oostenrijk). Daar ben je tussen de € 235 en € 325 per dag kwijt aan verblijf, huur van materiaal, je skipas, eten en het apreski-biertje.

Budget ski-bestemmingen
Heb je dit jaar iets minder te besteden, kies dan eens voor Bulgarije. Met € 130 per dag kun je daar prima uit de voeten. Of wat dacht je van Berchtesgaden in Oostenrijk of Pas de la Casa in Spanje? Die laatste kun je zelfs nog combineren met een dag of twee Barcelona.

Bier onder de twee euro
Een biertje onder de twee euro vind je overigens alleen nog in Bulgarije en Spanje. Een ding is zeker, elke bestemming heeft zijn eigen charme en niet te vergeten eigen traditionele keuken.

Heb je een beslissing kunnen nemen? Check dan nog even de belangrijkste kreten voor tijdens je afdaling op de piste.

NL-BLUE-30thJan.jpg
NL-BLUE-30thJan.jpg
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.