Winter09.03.2012

Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl met Mariah Carey!


Schermafbeelding 2012-03-09 om 10.05.03.png
Schermafbeelding 2012-03-09 om 10.05.03.png

Traditiegetrouw wordt het skiseizoen in Ischgl afgesloten met het Top of the Mountain Closing Concert. Ieder jaar weet de organisatie een bijzondere wereldster te boeken voor de afsluiting. Dit jaar is dat niemand minder dan Mariah Carey. Op maandag 30 april zal Mariah Carey het winterseizoen in Ischgl (Tirol, Oostenrijk) afsluiten met een openluchtconcert op de skipiste van de Idalp (2.300 meter). 

De 41-jarige R&B en pop zangeres Mariah Carey heeft 14 albums, 5 Grammy’s en 18 nummer 1 hits op haar naam staan. De gasten in Ischgl worden tijdens de 17e editie van het Top of the Mountain Closing Concert getrakteerd op klassiekers als ‘Hero’ en ‘My all’ maar ook op haar bekende R&B hits ‘Heartbreaker’ en ‘Touch My Body’. 

Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Kylie Minogue, Elton John, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys en The Killers gingen Mariah Carey voor. Ischgl verwacht dit jaar meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Het concert begint om 13.00 uur. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas. De skipisten van Ischgl zijn geopend tot en met 1 mei. Voor het ‘Closing Concert’ is een speciaal arrangement samengesteld: 4 overnachtingen op basis van logies/ontbijt, inclusief 4 dagen skipas is te boeken vanaf € 272,- per persoon. Consumenten vinden informatie op de website van Ischgl www.ischgl.com

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.