Winter15.02.2013

De allerbeste après-ski vind je in Ischgl (Oostenrijk)


Ischgl is de place to be als het gaat om après-ski, dat blijkt uit onderzoek van Zoover. En dat is niet voor het eerst: ook al de twee voorafgaande jaren was Ischgl in Oostenrijk de favoriete plek om te après-skiën. Zoover publiceerde vandaag het wintersportonderzoek. Ischgl scoorde daarin een ruime 9.

Aan het onderzoek hebben ruim 45.000 wintersporters meegedaan, dus over de uitslag valt niet te twisten. Ischgl, daar moet je fijn voor een feestje na een heerlijke dag skiën. Het gebied waar Ischgl ligt, de Silvretta Arena, heeft 238 km piste en is dus een heerlijk gebied waar je je prima een week kan vermaken.

Niet alleen om te skiën, en après-skiën is Ischgl place to be, wat denk je van de beroemde Top of the Mountain-concerten, waar wereldsterren de bühne betreden. Voor de liefhebbers: Paznauner Thaya, Kuhstahl, Fire & Ice en de Trofana Alm zijn een van de meest populaire après-ski bars.

ischgl
ischgl
apres-ski-ischgl
apres-ski-ischgl
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.