Winter22.10.2014

SkischoenRun 2014: snelste hardloper op skischoenen wint wintersport


24 oktober 2014 in de Koopgoot in Rotterdam

Ken je nog de stilettorun van een tijdschrift Glamour van een paar jaar geleden? Deze run is nog veel leuker en zal vooral wintersporters aanspreken: de SkischoenRun! Aanstaande vrijdag 24 oktober is de Rotterdamse Koopgoot het strijdtoneel van alweer de derde editie van de SkischoenRun. Wie als eerste het stuk van 100 meter op skischoenen aflegt, wint een wintersportvakantie van 1.500 euro!

Reisaanbieder van pakketreizen Sunweb is de organisator van de SkischoenRun. Met deze run opent Sunweb het komende wintersportseizoen. De Koopgoot wordt omgetoverd tot een skipiste waar mannen en vrouwen apart zullen strijden om de titel. Het is een race over 100 meter mét een klim op het einde over de bekende trappen. Degene die als eerste de finish bereikt, trekt aan de bel en mag dus gratis op wintersport. Voor de nummer 2 en 3 zijn er ook nog leuke prijzen, een wintersportweekend en privé skiles. Kom je het meest origineel verkleed, dan win je ook nog een prijs. Overigens doen de winnaars van vorig jaar ook weer mee, dus even oefenen met rennen op skischoenen is een goed idee!

Deelnemen?

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de SkischoenRun aanstaande vrijdag. Je mag zelf skischoenen meenemen maar je kunt ook een paar in jouw maat reserveren. Het startschot is om 13.30 uur voor de vrouwenRun en om 13.50 uur voor de mannenRun. Wil je je goed voorbereiden op de race, bekijk dan deze video eens. Vooral de laatste ‘klim’ is heftig 🙂

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.