Zomer02.02.2012

De leukste tips voor barretjes en cafés tijdens de Olympische Spelen in Londen 2012!


Schermafbeelding 2012-02-02 om 09.22.20.png
Schermafbeelding 2012-02-02 om 09.22.20.png

Nog 176 dagen en dan beginnen de Olympische Spelen in Londen 2012. Een evenement dat je als Nederlandse sportliefhebber niet mag missen. Niet alleen omdat de Olympische Spelen iets magisch hebben, er is maar 1 medaille die als sporter telt en dat is Olympisch goud. Maar zeker ook omdat de Spelen voor ons ‘lekker dichtbij’ zijn. Waarschijnlijk zal het wel even duren voor we weer Spelen krijgen die voor ons op een uurtje vliegen worden georganiseerd.

Maar goed, stel je hebt een kaartje, en het is je ook al gelukt om een hotel te boeken (de prijzen zijn enorm gestegen en de hotels zitten al bijna helemaal vol), dan is het natuurlijk de bedoeling dat je ook nog wat leuks van Londen ziet terwijl je daar bent. En dan is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat je alleen maar koffie haalt bij Starbucks, maar zoek ook de leuke plekjes van Londen op. De Engelse krant The Guardian heeft speciaal voor de Olympische Spelen gangers een lijstje gemaakt van leuke barretjes en cafés om lekker een drankje te drinken en hapje te eten, Starbucks was uitgesloten van deelname. Dus ben jij één van de gelukkige met een kaartje, dan zou ik zeker het lijstje van The Guardian uitprinten en meenemen!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.