Zomer01.03.2012

Ook in Londen 2012 weer een Holland Heineken House!


Over 146 dagen opent in Londen het inmiddels wereldberoemde Holland Heineken House weer zijn deuren. Want ook tijdens de komende Olympische Spelen in Londen mag deze feesttempel niet ontbreken. Het Holland Heineken House zal tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 gevestigd zijn in Alexandra Palace in Noord-Londen, ongeveer 20 minuten per metro of trein van het centrum van Londen en het Olympisch Dorp.

Het Holland Heineken House is geopend van donderdag 26 juli (vanaf 16.00 uur) tot en met zondag 12 augustus 2012. De deuren gaan alle dagen open van 10.30 tot 02.00 uur. Op 12 augustus sluit het huis direct na de Sluitingsceremonie. De Olympische Spelen in Londen 2012 duren van 27 juli tot en met 17 augustus (inclusief de Paralympics).

De locatie van het officiële nationale huis van NOC*NSF ligt op ongeveer 20 minuten reisafstand per metro of trein van het centrum van Londen en Alexandra Palace. Alexandra Palace, ook wel ‘Ally Pally’ genoemd, is een multifunctionele evenementenlocatie met een eigen park en prachtig panoramisch uitzicht op de skyline van Londen.

Wil je deze Hollandse feesttempel ook een keer bezoeken, om de medailles van onze sporters te vieren, dan heb je wel een kaartje nodig. Wie een ticket voor een Olympische wedstrijd heeft, kan tot 31 maart 2012 op de website een kaartje voor het Holland Heineken House kopen. Zoals eerder bekendgemaakt krijgen de sportfans met een Olympisch ticket voorrang. Zij kunnen direct een kaartje aanschaffen. Maar ook zonder een Olympisch ticket kan je mogelijk kaartjes kopen, als deze nog over zijn. Je kan je e-mailadres daarom achterlaten.

De locatie van het Holland Heineken House in Londen 2012, Alexandra Palace 

De kaartverkoop is twee weken geleden gestart en nu al voor de helft uitverkocht. Zoals elk jaar is het Holland Heineken House dus weer ongekend populair!!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.