Zomer21.08.2013

Leuke vakantie adresjes: top 3 hotels in Spanje


image0011.jpg
image0011.jpg

Op je wenken bediend worden en aan niets te hoeven denken. Zit je vakantie er alweer op? Droom dan nog maar even lekker weg bij deze top 3 van hotels in Spanje.

#1 Hotel Cala del Pi, Platja d’Aro

Dit prachtige hotel ligt aan een kleine baai van Pi. Een mooi hoekje van de Middelandse Zee waar je zonder drukte van de zee kunt genieten. Ontsnap even helemaal van alledag en ontspan op deze plek. Top van dit is hotel is, dat je gratis gebruik mag maken van alle baden in de spa.

platja-d-aro.jpg
platja-d-aro.jpg

#2 Gran Hotel Sol y Mar, Calpe, Alicante

Het uitzicht van dit hotel is spectaculair. Je kunt hier lekker afkoelen en genieten van een drankje. Gasten kijken uit op het mooie strand en op ‘Peñón de Ifach’, de enorme rots die vanaf een klein schiereilandje boven de kusten van Calpa uittorent als een natuurwonder, en inmiddels is uitgeroepen tot het kleinste natuurpark van Spanje.

champagneria_solymar.jpg
champagneria_solymar.jpg

#3 The St. Regis Mardavall Mallorca Resort, Mallorca

Dit hotel ligt aan de kust van Mallorca. Kliffen worden afgewisseld met gouden stranden en ook kun je afkoelen in een van de baaien met prachtig blauw water. De keuken van het hotel is echt een hoogstandje waar op hoog niveau wordt gekookt. Verder is het hotel in bezit van de grootste collectie hedendaagse kunst van Mallorca. Gasten kunnen meer dan 400 werken bewonderen in hun kamers, en in gemeenschappelijke ruimten.

stregismallorca_jardinpiscina.jpg
stregismallorca_jardinpiscina.jpg
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.