Algemeen24.12.2013

Voorproefje op de All you need is love Kerstspecial door Transavia


Vanavond zit half Nederland weer met tissues voor de televisie. Dan is Robert ten Brink er namelijk weer met zijn tranentrekkende All you need is love Kerstspecial. Mensen in de studio worden verrast met buitenlandse geliefden, maar het mooiste is toch altijd die meisjes die hij in het holst van de nacht hun bed uit trekt ovor een reisje naar Fins Lapland. Die meisjes moeten dan dagen wachten tot hun geliefde opduikt, wat prachtige televisie oplevert. Ik kan niet wachten! Wil je alvast een voorproefje, bekijk dan eens dit filmpje van Transavia. Zij deden hetzelfde: geliefden bij elkaar brengen met kerstmis. 

Wil je meer van dit soort beelden, dan moet je vanavond echt kijken naar de All you need is love Kerstspecial van Robert, vanavond om 20.30 uur op RTL4. Vergeet je zakdoekjes niet! Enjoy!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.