Lifestyle13.06.2012

Like ons op Facebook en win… een super gave Johnny Loco zonnebril JIM!


JIM_orange_S-12AF3EM_EUR129.00.jpg
JIM_orange_S-12AF3EM_EUR129.00.jpg

Natuurlijk is ook Travelvalley te vinden op Facebook! Via Facebook houden wij je op de hoogte van leuke feitjes over reizen en vakanties en posten we grappige en mooie vakantiefoto’s. We zouden het leuk vinden om onze lezers ook via Facebook te vermaken met leuke dingen, dus heb je zin om ons te liken?

En dan kan je daarmee meteen kansmaken op een super leuke prijs!! We geven namelijk onder alle fans een super gave zonnebril weg van Johnny Loco!! Het is model JIM, in de kleur oranje. En hopelijk komt die bril komend EK nog goed van pas!! 

Johnny Loco ken je waarschijnlijk wel van de stoere fietsen, maar zij maken dus ook een hele gave collectie met zonnebrillen. Deze zonnebrillen zijn overigens ook te koop in onze eigen Travelvalley Shop!

Model JIM heeft een goudkleurig frame met een oranje rand. Deze bril krijg je in een hele mooie verpakking, met garantiekaartje, doekje en bewaardoosje. 

IMG_3193

Specificaties:

  • lens categorie 3
  • laser gegraveerd logo
  • dubbelloops scharnieren
  • montuur maten: 58 – 17 – 145 

Schermafbeelding 2012-06-12 om 11.28.55
Travelvalley op Facebook

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.