Lifestyle31.07.2012

Jesse V Beachwear: super mooie exclusieve bikini’s!


De zoektocht naar de perfecte bikini kan soms eindeloos lang zijn. Het aanbod is enorm, maar de pasvorm laat vaak te wensen over. Iets wat op een plaatje er goed uitziet, kan behoorlijk tegenvallen als je het zelf aantrekt. Via Facebook kwam ik de webshop Jesse V Beachwear tegen, en wat een super mooie bikini’s zijn dat!

Jesse V Beachwear is opgericht door Jesse, die haar inspiratie haalde uit Zuid-Amerika. Met haar bijzondere bikinicollectie is ze op zoek gegaan naar de perfecte Latijnse pasvorm. Flatterende bikini’s in schitterende kleuren, met schitterende schelpen als detail.

bikini_travelvalley_2.jpg
bikini_travelvalley_2.jpg

Een groot voordeel van deze bikini’s is dat je je eigen maat broekje en topje kiest. Want veel vrouwen hebben niet dezelfde maat broekje en topje, en in een andere winkel kan dat nog wel eens lastig zijn. En je kan ook nog eens zelf je bikini samenstellen, want broekjes en topjes zijn los te bestellen. Een blauw topje met wit broekje is dus geen probleem! Overigens maakt Jesse niet alleen bikini’s, in haar webshop verkoopt ze ook super mooie sieraden, sjaals, sandalen en strandtassen voor een complete beach look.

bikini_travelvalley_3
De Bikini MixMatch FUCHSIA!

Mijn favorieten zijn absoluut de Bikini Heart OCEAN LOVE en de Bikini Flower AQUA, allebei in de mooie kleur aqua blauw. En dan het liefst gecombineerd met de Pareo Large with Heart Shell! 

bikini_travelvalley_1 
De Bikini Heart OCEAN LOVE!

Jesse V Beachwear is nog maar op een paar plaatsen in Nederland te koop, maar is ook gewoon te bestellen via de webshop. Wil je deze zomer een keer geen bikini van H&M, die op het strand wel een paar keer voorbij ziet komen, dan moet je zeker even een kijkje nemen in de webshop van Jesse! Bikini sets beginnen bij 95 euro, maar dan heb je wel een super mooi exclusieve bikini te pakken! Oh, en er is ook een hoop in de sale, snel even kijken dus!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.