Lifestyle11.12.2012

The ultimate travel device: Samsung Galaxy Note II


Schermafbeelding 2012-12-10 om 13.44.07.png
Schermafbeelding 2012-12-10 om 13.44.07.png

In het dagelijks leven zijn we gewend aan het gebruiken van verschillende devices. Een laptop, smartphone, tablet en soms zelfs ook nog een pc. Als je dan op reis gaat, is het niet handig om deze allemaal mee te nemen. Sterker nog: als je drie devices én opladers én headsets mee moet nemen, koop dan maar een extra tas. Ga je écht veel op reis, dan is het interessant om eens te kijken naar een device die je van alle gemakken kan voorzien. Zoals de Samsung Galaxy Note II.

De Galaxy Note II is eigenlijk een combinatie van een smartphone en een tablet. Als je dit toestel voor het eerst ziet, dan oogt het vooral groot. De Galaxy Note II is voor een smartphone misschien ook aan de grote kant (met een 5,5 inch scherm), maar als je het toestel gaat gebruiken – en zeker ook onderweg – ga je de voordelen zien van de grootte van dit scherm. Wil je onderweg je mail uitlezen, films kijken of een eBook lezen, dan is dit een super fijn toestel.

Het toestel dankt zijn naam aan de ‘Notes’ die je ermee kunt maken. Je vind op het toestel een aantal verschillende formats om notities te maken, die je met behulp van de S pen (een klein handig pennetje waarmee je het toestel kunt bedienen, én mee kunt tekenen) kunt editen. Pak je bijvoorbeeld een plattegrond van Parijs, dan plak je die in een ‘Note’ en tekent de complete route over de plattegrond heen. Niet alleen super handig, maar ook leuk om te doen! 

Schermafbeelding 2012-12-10 om 13.40.52 

De Galaxy Note II heeft ook nog eens een prima 8 megapixelcamera, dus als je wilt kunt je ook nog je camera thuis laten! Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer. De advies verkoopprijs ligt rond de 700 euro.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.