Lifestyle05.04.2013

Nieuwe collectie Jesse V Beachwear!


Oké, het is nog geen zomer, maar je kan je nieuwe bikini alvast maar in huis hebben. Wij zijn fan van het merk Jesse V Beachwear, met schitterende bikini’s met een geweldige pasvorm. Jesse heeft nu voor 2013 een nieuwe collectie gelanceerd, en die is weer super! En alle vrouwen weten dat je nooit genoeg bikini’s kunt hebben 🙂

Jesse_v_beachwear
Jesse_v_beachwear

Het ontwerp van de bikini’s komt van Jesse zelf. Zij ontwerpt bikini’s met haar eigen ervaring met zwemkleding in het achterhoofd: het moet goed passen, en je moet je er prettig en mooi in voelen. De broekjes en tops passen dan ook perfect op ieder vrouwenlichaam. Maar dat geloof je pas als je een van de bikini’s past. De kwaliteit van de bikini’s is in ieder geval top!

De nieuwe collectie Jesse V Beachwear
Nu is er dus een nieuwe collectie: de Indian Freckles Bikini Collection. Bekijk zelf het lookbook maar eens! Het leuke is dat je zelf kunt mixen en matchen, dus ieder topje en broekje kun je los bestellen en zelf combineren zoals jij dat wil. 

Overigens is er nu ook een Jesse V Beachwear webshop, dus deze mooie bikini’s kan je ook online bestellen en thuis op je gemak passen. Wij laten je in ieder geval zien wat onze favorieten uit de nieuwe collectie zijn!

Schermafbeelding 2013-04-04 om 15.49.28

De ‘Twist & Mussel’

Schermafbeelding 2013-04-04 om 15.49.17

De ‘Twist & Flower’ 

Schermafbeelding 2013-04-04 om 15.57.52

De ‘Heart & Crab’, by far onze favoriete combi uit deze collectie!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.