Lifestyle09.04.2013

LOUNGER: stijlvol zonnen op het strand!


strandstoel_travelvalley.jpg
strandstoel_travelvalley.jpg

De weerberichten zijn eindelijk zo goed, dat we langzaamaan kunnen gaan uitkijken naar de lente, en dus ook naar de zomer. Wie hunkert er nu niet naar een lekker dagje strand?

Wij werden dan ook blij met het bericht over de strandstoel ‘LOUNGER’ van het merk GACOLI. Een mooie strandstoel, super licht, handig om te vouwen én comfortabel. Klinkt goed!

De LOUNGER is een loungekussen dat je in verschillende standen kunt neerzetten. Met een geïntegreerd frame waardoor hij zacht oogt, maar toch heel stevig is. De stof van deze strandstoel is ook nog eens waterafstotend en UV bestendig, ideaal dus voor aan zee of op de camping, bij het zwembad of in je eigen achtertuin.

lounger_travelvalley

De Lounger is er in twee varianten: de LOUNGER NO.1 heeft een verstelbare rugleuning en voeteneinde en is in verschillende standen te zetten. Klap je hem uit, dan heb je een ligbed. Verkrijgbaar in de kleuren Sand en Orange. Prijs: 97,50 euro.

LOUNGER NO.2 is op drie verschillende plekken verstelbaar: de rugleuning, het hoofdstuk en voeteneinde. Verkrijgbaar in de kleuren Soft grey en Anthracite en mét handige draagtas. Prijs: 124,95 euro.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.