`

Lifestyle06.06.2013

De leukste shortjes voor deze zomer!


Zomer_strand_cocktail_travelvalley.png
Zomer_strand_cocktail_travelvalley.png

Yes, eindelijk is de zon doorgebroken, en lijkt de zomer er nu echt aan te komen! Komende week blijft het lekker boven de twintig graden, en in het weekend wordt het zelfs nog iets warmer met temperaturen richting de dertig graden! Dus ladies, dat kan maar één ding betekenen! De shortjes kunnen weer uit de kast! Wat blote benen is toch het ultieme zomergevoel 🙂

Loop maar een willekeurige winkel binnen met dameskleding, en er hangen wel een paar shortjes in de winkel. Maar welke zijn nu de allerleukste voor komende zomer? Wij hebben een paar tips voor je!

One_teaspoon_short_travelvalley

De Croc Bonita van One Teaspoon is helemaal hip: een afgeknipt spijkerbroekje, met ook nog eens een stoer printje (94,95 euro via Zalando).

Aaiko_short_travelvalley

Shorts Blake by Aaiko (89,95 euro via We Like Fashion) met een tie dye wassing, dus ieder broekje is weer anders!

abercrombie_jeans_short_travelvalley

Abercrombie & Fitch heeft spijkerbroekjes van topkwaliteit, zoals de printed destroyed medium wash (64 euro via Abercrombie). 

Maison_scotch_short_travelvalley

Maison Scotch Holiday Twill Shorts, in zwart met een aztec print: ideaal voor festivals komende zomer! (89,95 via Maison Scotch by Scotch and Soda). 

wit_short_h&M_travelvalley

Wit basic shortje, ook nog eens heel goed betaalbaar en perfect te combineren met zo ongeveer alles (19,95 euro via H&M)!

Korte broekjes uit de kast, slippers aan, zonnebril op en geniet van de zomer!  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.