Lifestyle12.06.2013

Bikini’s we love: Triangl bikini’s!


triangl_bikini_travelvalley.png
triangl_bikini_travelvalley.png

Nog zo’n super gaaf bikini-merk waar wij fan van zijn: het Australische Triangl. Nou ja Australisch, het bedrijf is gevestigd in Hong Kong, maar wordt gerund door een stel ‘Aussies’. 

Het concept is simpel: als je merknaam Triangl is dan maak je triangle bikini’s. Eén model dus, de triangle. Maar dan wel in allerlei kleuren, stofjes en prints. Typisch weer zo’n collectie bikini’s waarvan je alles mooi vindt, en eigenlijk helemaal geen keuze kan maken. 

Toch hebben wij wel onze favorieten! Wat dacht je van de ‘Castles in the air’? Super mooie blauwe, gele en groene tinten!

castle_in_the_air_bikini_travelvalley

Of de ‘Sunny boy’? Een basic zwart broekje, maar met een beach-printed topje. 

Sunny_boy_bikini_travelvalley

Overigens zijn de Triangl bikini’s ook nog redelijk gunstig geprijsd: een setje kost $79.00 USD (60 euro). Ze verzenden naar ieder adres in de wereld, al gaat je dat wel $20 USD per order extra kosten (met de wisselkoers van nu is dat ongeveer 15 euro). Verzenden duurt ongeveer 3 tot 10 dagen, voordat je nieuwe bikini in huis is.

Op zoek naar een nieuwe bikini, dan moet je echt even in deze webshop kijken. Wij zijn in ieder geval fan!  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.