Stedentrips23.05.2011

Townhouse Hotel Maastricht: met Self, Service en Soep door naar de finale!


Stijl Sex en Soep 2.jpg
Stijl Sex en Soep 2.jpg

Self-Service-Soep.nl, omdat je gratis soep krijgt als je incheckt bij Townhouse Designhotel Maastricht. De introductie campagne van het hotel in Maastricht, Stijl, Sex en Soep, verwees naar Maastricht, design, passie, gastvrijheid en huiselijkheid. Self-Service-Soep verwijst naar een authentieke basis, moderne gemakken, comfort service en selfservice van Townhouse.

Townhouse Desighotel Maastricht is finalist van de Dutch Hotel Award. De opdracht van de jury voor de drie finalisten is om via social media bekend te maken dat het hotel én het Management team finalist is van de Dutch Hotel Award 2011 met als rode draad ‘self (&) service’. Townhouse lanceert hiervoor Self-service-soep.nl waar alle social media berichten samenkomen. Speciaal voor Townhouse doet Hans van Wolde, eigenaar en Chefkok van twee sterren restaurant Beluga in Maastricht, een oproep om een bijdrage te leveren aan recepten en tips voor de nieuwe Townhouse soep.

Upload via de website, je video, je recept en tips via ‘you soep’ en win een uitgebreid self-service weekend Maastricht in dit designhotel of andere leuke prijzen! Via ‘we soep’ zie je films en foto’s van ‘self (&) service soep’

De filosofie van Townhouse Designhotel Maastricht is simpel: dagelijkse dingen bijzonder maken! Het totaalconcept stoelt op huiselijkheid, wat terugkomt in zowel het design als de service. Het concept richt zich op de hedendaagse reiziger die wars is van namaak en op zoek is naar een originele beleving. Donderdag 26 mei presenteert het Townhouse managementteam zich aan de jury van de Dutch Hotel Award in Maastricht.

Stijl%20Sex%20en%20Soep%2018981.jpg
Stijl%20Sex%20en%20Soep%2018981.jpg
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.