Stedentrips16.02.2012

Inamo St James: Londens meest hightech restaurant


Gedaan met wachten op een kelner. In het Londense restaurant Inamo St James stap je gewoon binnen en geef je je bestelling door via je E-tafel, een hightech snufje dat je naast je bestelling ook ineens de sfeer van de avond laat bepalen.

Inamo St James tovert heerlijke Aziatische gerechten op je bord, maar dat is niet de hoofdreden om dit Londense restaurant binnen te stappen. Het zijn vooral de hightech tafels die je over de streep moeten trekken. Een combinatie van een touchscreen en een projector laat je namelijk het de hele restaurantbezoek zelf in handen nemen.

Je kan echter niet alleen een keuze maken uit de drank- en menukaart, die via bluetooth netjes naar de keuken wordt verzonden, maar je kan ook de sfeer aan je tafel bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een romantisch strandje of een adembenemende waterval als tafeloppervlak.

Tijdens het wachten op je bestelling kan je je dan weer vermaken met een geheugenspelletje, en binnenkort zelfs een kijkje nemen op verschillende Social Media kanalen. En uiteraard ontbreekt ook het “rekeningknopje” niet om je etentje mee af te sluiten.