Stedentrips07.05.2012

Modehotel Modez in Arnhem opent in augustus de deuren


Schermafbeelding 2012-05-07 om 09.36.10.png
Schermafbeelding 2012-05-07 om 09.36.10.png

In augustus opent modeillustrator Piet Paris een hotel naar zijn idee in Arnhem. Het hotel krijgt de naam Modez. Dit bijzondere modehotel is ingericht door dertig Nederlandse ontwerpers. Eén ding is zeker: in dit modehotel staat originaliteit voorop. En eerlijk is eerlijk, wie wil nou niet slapen in een hotelkamer die door de top van de Nederlandse modeontwerpers is ingericht?

Je vraagt je natuurlijk af wie die ontwerpers dan zijn. Je kan bijvoorbeeld slapen in een kamer ontworpen door Francisco van Benthum, Monique van Heist, Thomas Voorn of Spijkers en Spijkers (van de nieuwste Bavaria-jurkjes). Fotografenduo Freudental & Verhagen richtten ook een kamer in, met foto’s van Viktor & Rolf-ontwerpen.

Natuurlijk heeft de bedenker zelf, Piet Paris ook zijn best gedaan voor een mooie kamer met zijn schetsen. Modez, zoals het modehotel gaat heten, opent zijn deuren in de Arnhemse wijk Klarendal, in het Modekwartier.

Adres Hotel Modez
Hotel Modez
Putstraat 1
6822 BE Arnhem

Wachten is nog tot augustus, dan gaat het modehotel Modez open.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.