Stedentrips13.08.2012

Groupon Travel Deals voor spotgoedkope stedentrips


De meeste mensen zijn inmiddels wel bekend met Groupon. Je koop er producten tegen een hele lage prijs, of een restaurantbon of een bioscoopbon. Voorwaarde is dat een bepaald aantal mensen aan de deal meedoen, om door te kunnen gaan. Maar Groupon heeft ook Travel Deals! En wie wil er nou niet een avondje in een fijn hotel overnachten, voor een super lage prijs? Of naar een heerlijke wellness resort voor een dagje bubbelen, massages en sauna?

Groupon Travel Deals zijn er in verschillende categorie├źn, zoals luxereizen, vakantieparken en tickets. Maar een van onze favoriete aanbiedingen zijn de Citytrips!

groupon_travel_deals
groupon_travel_deals

Goedkope stedentrips


Stedentrips
zijn vaak kostbare reisjes. Want je hebt vervoer nodig (vliegen of auto), je moet een overnachting boeken (hotel, bed & breakfast of hostel) en dan ga je tijdens de stedentrip ook nog geld uitgeven. Eten, drinken, wat shoppen, hot spots bezoeken… Om optimaal te genieten van een stad wil je niet hoeven te bezuinigen. Stedentrip aanbiedingen zijn hier de ideale oplossing voor. Daarom is het bijvoorbeeld verstandig om de de reis te boeken via een Groupon Travel Deal. Zo bespaar je op je op je reis en accommodatie, zodat je ter plaatse lekker veel kan uitgeven!

De Travel Deals veranderen iedere dag. Vandaag is bijvoorbeeld een weekendje Zeeland in de aanbieding, maar ook een paar dagen St. Petersburg en Madrid. Voor ieder budget en voor iedere wens komt er zeker iets voorbij. Even goed in de gaten houden dus!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.