Stedentrips29.06.2010

Het hoogste zwembad ter wereld


Zwemmen op de 55e verdieping

In het Resorts World Sentosa in Singapore is er uniek hotel geopend. We schreven er eerder al eens over maar nu is het Marina Bay Sands Skypark Hotel dan toch echt geopend. Met misschien wel de meeste aparte ‘attractie’ van de laatste tijd in de hotelwereld. Een zwembad op de 55ste verdieping en daarmee het hoogste zwembad ter wereld!

Neem je een duik in dit bijzondere zwembad, dan kijkt je vanuit het zwembad zo in de wijde omtrek en dat is een geweldig uitzicht. Het lijkt me wel dat je niet echt last van hoogtevrees moet hebben 😉 Zou jij het aandurven om in dit zwembad te zwemmen?

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Marina Bay Sands Skypark

Dit bouwkundige kunststukje, oftewel het Marina Bay Sands Skypark is onderdeel van het duurste hotel ter wereld. De kosten van de bouw van het luxueuze hotel bedroegen maar liefst 8 miljard dollar, voor dat geld moet het ook wel iets heel bijzonders zijn. Er zijn maar liefst 2.561 kamers in dit hotel, én dus het hoogste zwembad ter wereld. Sinds 23 juni 2010 is het hotel officieel geopend.

Zou jij hier wel een nachtje door willen brengen, en een duik willen nemen? 

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
Avatar foto
Adriaan de Visser

Adriaan is Channel Insights & Category Manager bij Bacardi Nederland, en heeft al veel van de wereld gezien in Europa en de Verenigde Staten. Next destination: rondreizen in Azië.