Zomer18.04.2012

Een virtuele tour door het Holland Heineken House Londen 2012


Vandaag is het nog 99 dagen tot aan de Olympische Spelen in Londen 2012. En Olympische Spelen betekent automatisch ook Holland Heineken House. Het Holland Heineken House is Londen zal zich vestigen in Alexandra Palace. Wil je alvast een kijkje nemen hoe het Holland Heineken House er in Londen tijdens de Olympische Spelen uit zal zien? Bekijk dan alvast de virtuele tour!

 

Het decoratieve design, met als thema This must be Holland moet een trots Oranje gevoel oproepen, maar ademt bovenal sport, sportbeleving en de Olympische sfeer uit“, vertelt Dennis Hogenboom, manager van het Holland Heineken House. “Er wordt een unieke ‘home away from home’ gecreëerd voor de Nederlandse sportwereld in al haar geledingen tijdens de Spelen, waar iedereen zich hopelijk ook direct thuis voelt.”

Sportief vermaak
Er zal een breed scala aan vermaak zijn voor de bezoekers, zowel overdag als ’s avonds. Overdag zijn er diverse activiteiten voor de bezoekers te doen, zoals tafeltennissen, wielrennen, schermen of zelfs de 100 meter sprint lopen. Verder kunnen bezoekers in de ‘Heineken Arena’ en de ‘Fanzone’ ontspannen, shoppen, een hapje eten en wat drinken, maar ook live alle belangrijke Olympische sportwedstrijden bekijken op grote schermen.

De sportbeleving wordt nog eens versterkt doordat een deel van het interieur gevormd wordt door verschillende sportattributen. Zo zijn er hoge tafels in de vorm van startblokken, is er een medaillewand op een turnmat en geven de atletiekbanen de bezoekers het gevoel alsof ze middenin in een echte arena staan. ’s Avonds zullen op het indrukwekkende podium in de ‘Medal Ceremony Hall’ topartiesten uit eigen land optreden en worden de Nederlandse medaillewinnaars gepresenteerd aan de duizenden Oranjefans.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.