Ontspanning14.08.2013

Jullie zijn vrienden, maar zijn jullie ook reismaatjes? Doe de ‘Reismaatjes check’


reismaatjes.png
reismaatjes.png

Op vakantie met vrienden of familie kan een echte eye opener zijn. De een kan een hele actieve vakantie in gedachten hebben met vroeg opstaan en volop activiteit, terwijl de ander zich heeft ingesteld op een vakantie met uitslapen, chillen en zonnen. En dat kan een hoop stress tijdens de vakantie opleveren. Vaak weet je wel wat voor type je reisgenoot is, maar als je elkaar nog niet zo lang kent en voor het eerst samen op vakantie gaat, dan is het goed om eerst af te tasten wat de ander wil.

Schiphol heeft daar nu een super leuke en handige app voor: reismaatjes. Een handige checklist waarmee je erachter komt wat voor vakantievierder je bent. En die uitslag kun je dan weer vergelijken met je Facebook-vrienden om te zien wie met jou het beste matcht om op vakantie te gaan. Er worden vragen gesteld over je favoriete vervoer, hoe laat je wilt opstaan en wat je doet aan het strand, om er zo achter te komen of jullie matchen en goede reismaatjes zijn. 
 
reismaatjes-app
 
Ben je net verliefd en besluit je samen op vakantie te gaan, dan is het zeker verstandig om de reismaatjes app even te proberen. Stel je voor dat je er op je vakantieadres achter komt dat je niet hetzelfde in gedachten hebt voor de komende dagen, dat kan zomaar het einde van de relatie betekenen. 

Uit onderzoek blijkt oveigens dat vrouwen eerst 15 dates willen, voordat ze met hun nieuwe liefde op vakantie gaan. Geflirt met andere vrouwen op vakantie en snurken zijn de dingen waar het meest tegenop wordt gezien. Dat test de reismaatjes-app dan weer niet, of je vriend snurkt of flirt 😉 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.