Gadgets02.02.2013

Speciaal voor Dubai lovers: duurste usb-stick ter wereld


Schermafbeelding 2013-01-31 om 07.48.21.png
Schermafbeelding 2013-01-31 om 07.48.21.png

In Dubai is alles groot, mooi en luxe. Heerlijk toeven dus voor mensen die voor een fijne vakantie voorzien willen zijn van alle gemakken en luxe. Misschien zijn Dubai lovers dan wel potentiële kopers van de volgende gadget: de duurste usb-stick ter wereld!

De usb-stick heeft de naam ‘Dubai Flash Drive’ en is gemaakt van tweehonderd jaar oud African Black Wood. Mooie accenten met zilver en 18-karaats goud en een zuivere diamant versieren de stick.

De usb-stick heeft ook nog behoorlijk wat ruimte: je kunt er 64 GB gegevens op kwijt.

En wat kost dan dat, vraag je je wellicht af? De Dubai Flash Drive koop je voor net iets minder dan drieduizend euro. Koopje toch 😉

Je hebt dan wel een unieke gadget te pakken, want de Dubai Flash Drive wordt met de hand gemaakt. En African Black Wood schijnt de meest luxe houtsoort ter wereld te zijn. Er is trouwens ook een variant met zilver (925) en 18-karaats goud, maar daar weten we helaas de prijs niet van.

Een echte Dubai lover? Kopen? Ga dan naar Fabulous Gifts.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.