`

Gadgets06.09.2013

Cheers! Maak je drankjes nog leuker met een variatie aan ijsblokjes


moo.jpg
moo.jpg

Met een thermometer die eind deze week weer boven de 30 graden rijkt is een cool drankje geen overbodige luxe. Het is dus weer tijd om een voorraad ijsklontjes te maken. Wil je eens wat anders dan de standaard ijsblokjes? Neem een kijkje op Amazon voor de leukste creaties. Hieronder vijf vrolijke ijs variaties.

Mustache ijsblokjes

De snor is bijna niet meer weg te denken. Op t-shirts, kettinkjes, sjaals en nog veel andere artikelen is dit een populaire afbeelding. Voor alle hipsters die gek zijn op de snorren rage, zijn er nu ook ijsblokjes in de vorm van JAWEL een snor.

Snor.jpg
Snor.jpg

Ice screams

Deze ijsblokjes doen hun naam eer aan. Schreeuwende spookjes die zijn geïnspireerd door het schilderij van Edvard Munch.

schreamm.jpg
schreamm.jpg

Ijsbollen

Deze ijsklonten komen in de vorm van een bal. Leuk als je een glas wiskey on the rocks voor serveert. Het lijk dan namelijk net of er een diamant in  drijft.

ijsbal1

Batmannetjes

Deze ijsblokjes zijn gemaakt in de vorm van Batmanvleugels. Leuk voor een thema feestje.

batman2.jpg
batman2.jpg

Maoi’s on ice

Voor de gene die heel graag deze standbeelden, die op de Paaseilanden staan, wil bezoeken, maar het enigszins ver weg is. Haal ze in huis. Deze grappig ijsklontjes zullen het goed doen op een thema-avond.  

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!