`

Gadgets29.10.2013

Crash Baggage: deze koffers herken je wél op de bagageband


crash-baggage.jpg
crash-baggage.jpg

Met koffers wordt door het luchthavenpersoneel over het algemeen niet heel voorzichtig omgegaan. Koffers beschadigen best wel na een vlucht. Ze worden hardhandig om de bagageband gesmeten, waar ze al snel flinke schade kunnen oplopen. En dan heb je ook nog het probleem dat al die zwarte koffers ontzettend op elkaar lijken, je eigen koffer herkennen kan soms wel een uitdaging zijn.

Daarom is er nu Crash Baggage. Die koffers zijn al redelijk beschadigd, dus daar hoef je je geen zorgen meer om te maken. En ze vallen ook nog eens flink op tussen al die andere koffers op de bagageband.

Het Italiaanse Crash Baggae heeft een koffercollectie ontwikkeld in zes verschillende kleuren en in vier verschillende modellen. De koffers zijn er in de kleuren zwart, geel, blauw, groen, grijs en rood. Zo zijn er per kleur twee kleine trolleys (met twee of met vier wieltjes) en twee formaten grote koffers. De grootste koffer is 46*74*29 cm en weegt 3,7 kilo. De prijzen liggen tussen de 159 euro voor de kleinste koffer en 229 euro voor de grootste.

crash-baggage
De collectie in opvallend geel

De filosofie achter het ontwerp is simpel: handle without care. Je hoeft er dus niet voorzichtig mee om te gaan. De crash baggage kopen kan via een contactformulier op de website. Je ontvangt dan vanzelf een PayPal Request om te betaling te regelen.   

prijzen-crash-baggage
De prijzen van de Crash Baggage

Of ze een beetje stevig zijn, dat weten we jammer genoeg niet want we hebben ze nog nergens in het echt kunnen bekijken. Maar een goed concept is het zeker!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.