`

Gadgets29.10.2013

Ostrich Pillow: de lelijkste travel gadget ooit, maar wel een hele handige


Het is absoluut de lelijkste travel gadget die we ooit gezien hebben. Een waarbij je je zelfs af kunt vragen wat het precies is, en waar het voor bedoelt is. Maak kennis met de Ostrich Pillow. Dé gadget waarmee je je even terugtrekt in je eigen wereld, en geen last hebt van de mensen om je heen. Ideaal voor tijdens een lange vlucht, of tijdens het wachten op het vliegveld.

De Ostrich Pillow is een soort bivakmuts, maar dan anders. Je trekt het ding over je hoofd en creëert zo je eigen wereld. De Ostrich Pillow is gevuld met microballetjes, die ervoor zorgen dat de muts lekker zacht aanvoelt.

ostrichpillow_studiobananathings
ostrichpillow_studiobananathings

We hebben de Ostrich Pillow nog niet getest, maar de nadelen van dit ding zijn toch al snel duidelijk. Je trekt enorm veel bekijks, en dat wil je juist niet. Je wilt rust. Op een fashionable kapsel hoef je ook niet te rekenen als je dit ding een paar uur op je hoofd hebt gehad. En hoe hard ze ook roepen dat het allemaal fijn, lekker en comfortabel is, het niet er ontzettend benauwd uit.

Een koopje is het ook niet echt: je betaalt er 79,95 euro voor. Voor dat geld kun je een hele doos slaappillen kopen, en ook nog een oogmasker. Die geven je hetzelfde effect van rust, maar je trekt een stuk minder bekijks. Dus, wat kies jij?!

Er is trouwens ook een Ostrich Pillow light uitgebracht, waar je een stuk minder mee voor aap loopt. Maar toch… Nog steeds een vreemd ding. En ook niet echt compact om mee te nemen in je tas. Zeker niet voor dames met een kleine handtas…

ostrichpillow
ostrichpillow
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.