Gadgets04.12.2013

Nieuwe waterdichte actiecamera Mio MiVue M350 voor het opnemen van outdoor actiebeelden


Vandaag is de Mio MiVue M350 gelanceerd, een waterdichte actiecamera, gemaakt voor het opnemen van outdoor actiemomenten. De camera is met 130 gram ook nog eens super licht, ideaal dus om mee te nemen voor onderweg. De camera is speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen, die van actie en avontuur houden.

Met een groothoek van 170 graden legt de camera videobeelden van 1080 pixels vast onder iedere weersomstandigheid. Of het nu dus sneeuwt, regent of de zon schijnt, de Mio MiVue M350 kan er in ieder geval tegen. Ook onder water filmen (tot drie meter) is geen probleem, en kan ook zonder dat je een extra waterdichte hoes nodig hebt. Concurrentie voor de GoPro dus.

Een voordeel van de Mio MiVue M350 is dat je die kunt bijladen terwijl je de camera gebruikt. Ook de oplader is namelijk waterdicht. Dus filmen (Full-HD videokwaliteit van 1.080 pixels) in de regen en tegelijkertijd opnemen is geen probleem. De camera heeft ook een handige trilfunctie, waarmee de camera laat weten wanneer er gefilmd wordt. Dan ben je er zeker van dat de camera de beelden ook daadwerkelijk opneemt.

Ook in het donker werkt de Mio MiVue M350 goed, want door het grote diafragma komt er voldoende licht binnen. En in de sneeuw, bij temperaturen onder nul, zou de camera ook nog steeds helemaal moeten werken.

Voor actiebeelden heb je vaak wat bevestigingshulpstukken nodig, en die krijg je erbij. In ieder geval kan je de camera op een fiets of motor monteren. Met universele elastieken bevestigingsbanden past de camera oook veilig op een helm of aan een arm, om zo je handen vrij te hebben tijdens het filmen.

De Mio MiVue M350 is al beschikbaar voor 199 euro (zonder MicroSD kaart SDHC van 32GB, die is niet inbegrepen. Wat mij betreft een heel leuk cadeautje voor onder de kerstboom! 

mio
mio
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.