`

Gadgets16.12.2013

Maak nu kans op de leukste camera, een Sony QX10 lenscamera!


Het is bijna het einde van het jaar, de tijd van cadeautjes! Omdat wij al onze lezers een keer willen bedanken voor het volgen van ons blog, en alle leuke reacties die wij op onze reisverhalen krijgen, willen we een keer iets voor jullie terug doen. Daarom geven wij onze lezers een paar cadeautjes. En als reisblog doe je dat natuurlijk met de ultieme gadget voor travellers

In samenwerking met Sony mogen wij drie van onze lezers deze week blij maken met de leukste camera, een Sony QX10 lenscamera

De Sony QX10 lens camera is een losse lens die je in combinatie met je smartphone kunt gebruiken. Een G-lens van Sony en 10x optische zoom geven je telefoon de kracht om écht dichtbij te komen. Ieder klein detail op afstand leg je eenvoudig en haarscherp vast. Zelfs bij heel weinig licht maak je de mooiste foto’s. De lens is licht en compact, die je dus heel makkelijk mee kunt nemen. Ideaal voor op reis, als je toch een hele goed lens mee wilt nemen, maar niet met een enorm grote camera wilt rondlopen. 

Hoe werkt de Sony QX10?

Het enige wat je hoeft te doen is de Play Memories app installeren op je smartphone, en via WiFi verbinding maken. De lens klik je vast aan je telefoon en je bent helemaal klaar. Foto’s die je maakt worden opgeslagen op je telefoon én op een micro SD-kaart. Omdat de foto’s ook op je smartphone staan, kun je ze direct delen via social media. Overigens hoef je de camera niet op de telefoon te klikken, je kunt deze ook los in je hand houden. 

Kans maken op de leukste camera!

Om kans te maken op één van de drie camera’s, ga je naar www.deleukstecamera.nl. Daar kun je deelnemen aan de win-actie. De actie loopt tot en met maandag 23 december. De winnaars maken we diezelfde dag bekend. 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.