Vliegen02.11.2011

Nieuw van Transavia: flightcast, een beluisterbare reisgids


transavia-travelvalley1.jpg
transavia-travelvalley1.jpg
Na de podcast is er nu de flightcast, geïntroduceerd door Transavia. De flightcast is een beluisterbare reisgids, die een stad tot leven laat komen met de hippe tips en beats. De flightcast is bedacht in samenwerking met Radio 538 en geproduceerd door 538Concepts. De tips komen van locals, en laten de bezoeker kennismaken met de minder bekende plekken van de stad.
 
De flightcast bestaat uit vier verschillende top 5 lijstjes: bezienswaardigheden (must sees), restaurants (great places to eat), shoppinglocaties (shop till you drop), hippe clubs (nightlife) en een insiders tip van transavia.com. Het geheel is gelardeerd met muziek uit de lokale hitlijsten.

Er komen beluisterbare reisgidsen voor de volgende bestemmingen: Athene, Barcelona, Berlijn, Istanbul, Lissabon, Madrid, Milaan, Napels, Pisa, Praag, Rome, Sevilla, Valencia, Venetië, Verona en Wenen. Bij elke boeking naar een van de genoemde bestemmingen, ontvangt de passagier een boekingsbevestiging met de link om betreffende flightcast te downloaden.

Beluister de preview van de flightcast voor Barcelona.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.