Vliegen10.07.2012

Zou jij meer betalen om als eerste het vliegtuig uit te mogen?


Schermafbeelding 2012-07-10 om 14.31.18.png
Schermafbeelding 2012-07-10 om 14.31.18.png

Het kan soms een hele grote ergernis zijn. Je hebt net een lange vlucht achter de rug, en wil gewoon zo snel mogelijk het vliegtuig uit. Weer frisse lucht, je benen strekken. Of je moet nog een overstap maken waar je niet heel veel tijd voor hebt. Maar dan blijkt dat je niet echt in de buurt van een uitgang zit, en moet je wachten totdat iedereen voor je eindelijk is uitgestapt. En dan kan soms irritant lang duren!V Niet iedereen heeft evenveel geduld om daar op te wachten. Dus vragen wij ons het volgende af: zou jij bereid zijn om extra te betalen om als eerste het vliegtuig uit te mogen?!

Je moet dan niet denken aan bizarre bedragen, maar gewoon een paar euro extra. En het werkt dan heel simpel. Zodra het vliegtuig geland is, mogen deze bevoorrechte mensen als eerste uitstappen. De rest moet wachten, ook al zit je dicht bij de deur.

Vast niet iedereen zal bereid zijn hiervoor te betalen, maar wij vragen het ons af. Wat vind jij? En wat is een acceptabel bedrag? Laat het ons weten!

Vul onze poll in op Facebook, of laat een berichtje achter in de comments!  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.