Vliegen20.02.2013

Lekker eten tijdens vluchten van Malaysia Airlines met ‘Chef-on-Call’ menu


Schermafbeelding 2013-02-20 om 10.03.19.png
Schermafbeelding 2013-02-20 om 10.03.19.png
De Maleisische luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines gaat een stapje verder in het verzorgen van ‘lekker eten’ tijdens vluchten. Malaysia Airlines introduceert namelijk het ‘Chef-on-Call’ menu. Vlieg je Business Class vanuit onder andere Amsterdam, Londen en Parijs, dan is deze extra service geheel kosteloos.

Het Chef-on-Call menu bestaat uit 20 tot 30 gerechten uit de internationale keuken, Maleisische classics, aanbevelingen van de Chef, gezonde maaltijden en ‘light’ bereidingen. Passagiers kiezen voor hun vertrek hun favoriete gerecht. Op de kaart staan gerechten die in ieder geval lekker klinken, zoals Pangebakken Zeebaars en Zalm, Pangeschroeide Runderfilet, Filet Mignon en Gambaspiesjes met Tomatenlinguini. Hopelijk smaken ze net zo lekker.

Uiteraard kun je ook typische Aziatische gerechten kiezen, zoals Kip Curry, Noodles, Nasi en Mie-gerechten. Iedere twee maanden wordt het Chef-on-Call menu aangepast. Vlieg je dus vaak met Malaysia Airlines, dan hoef je niet steeds hetzelfde te eten. 

Schermafbeelding 2013-02-20 om 10.02.08

72 uur voor vertrek krijgen passagiers een berichtje dat ze het menu nog moeten uitkiezen. 

Klinkt in ieder geval goed, deze service. Naar onze mening zijn vliegtuigmaaltijden namelijk verre van smakelijk. Wij zijn dan ook blij dat er steeds vaker berichten verschijnen dat luchtvaartmaatschappijen een poging doen om het eten en de service in de lucht te verbeteren. Want ook in de lucht moet het best te doen zijn om een smakelijke maaltijd voor te schotelen!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.