Vliegen25.05.2010

à la carte catering bij KLM


klm1.jpg
klm1.jpg
Voor passagiers van KLM in Economy Class is binnenkort keuze aan boord voor wat betreft het eten. KLM start namelijk met à la carte catering. Passagiers kunnen kiezen uit vier verschillende maaltijden. Echter alleen op vluchten van Amsterdam naar Bangkok, Taipei, Dubai, Kaapstad, Singapore en Denpasar.
Deze catering is echter nog een test, die zal duren tot en met augustus 2010. Er is gezond Japans eten (lekker licht verteerbaar!), Indonesische rijsttafel, Italiaanse gerechten of verantwoord tafelen met biologische kip, groenten en kaas. De maaltijd kan besteld en betaald worden via Internet Check-in tussen 30 uur en 24 uur voor vertrek. Prijs? Slechts 15 euro. De à la carte maaltijden maken onderdeel uit van het Delicious label, dat KLM sinds februari 2010 in de Economy Class op intercontinentale bestemmingen voert en zorgt voor een uniforme uitstraling van het product aan boord.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.